Ati auzit de Kamik, Alfred Cloutier sau De Luca? Sunt banduri renumite de incaltaminte canadiana si nord americana de cea mai buna calitate, care acum au patruns pe piata din Romania prin Magazinul Online American Fashion, gestionat de niste prieteni aflati la inceput de drum.

Vorbim de incaltaminte de calitate superioara, foarte tehnica si “corecta”, din materiale antibacteriene, cu straturi multiple de izolare, unele cu ciorap detasabil, altele cu tesatura de izolatie similara celei utilizate in tehnologia spatiala. De la incaltaminte de strada pana la cea de vanatoare, brandurile astea realizeaza produsele din cele mai bune si durabile materiale.

Aspectul placut si preturile accesibile le fac sa fie preferatele canadienilor, nord-americanilor si ale europenilor din nord-vest.

Daca vreti incaltaminte care sa va tina 15 ani, aruncati un ochi la American Fashion.

Iar daca aveti un magazin de incaltaminte, sa stiti ca au preturi foarte ofetante pentru redistribuitori. Si avantajul substantial ar fi, de fapt, posibilitatea de dezvoltare si monopol pe aceste branduri cu foarte mult potential.

Cum zicem noi, romanii – sa fie intr-un ceas bun, ca e o afacere tare faina, la inceput de drum, cu mult potential.

Aici e pagina de Facebook.