Stiti evenimentele alea cool, foarte reusite si, de cele mai multe ori, foarte scumpe?

Well, cine ar fi crezut ca se poate realiza un eveniment atat de fain cu budget ZERO atat pt organizator, cat si pt participanti?

E vorba de Intalnirea anuala a comunitatii Hogwarts Express, eveniment pe care mi-l doream de mult pentru membrii grupului meu de suflet, Hogwarts Express, care a adunat intr-un an 500 de oameni minunati, foarte activi, cu un potential imens. Suntem literalemnte o familie uriasa pe care pasiunea pentru Harry Potter ne-a adus impreuna.

M-am lovit de 2 mari obstacole:

  • Faptul ca nu suntem cool, desi eu cred ca doar o minte incuiata (hehe) ar crede asta. Yep, multi posibili sponsori n-au vrut sa-si asocieze numele cu niste nerzi, desi i-ar fi avantajat (de exemplu, am avut 12 locatii care nu au vrut sa auda, desi le garantam consumatia pt 40 de oameni intr-o seara pandemica). Pierderea lor.
  • Faptul ca nu am avut niciun fel de buget. Tot ce am putut sa ofer la schimb pentru ajutor a fost aprecierea a 500 de oameni misto, care nu vor uita prea curand cine a facut visul asta posibil. Poate pt unii inseamna ceva.

Dar au fost oameni care au vazut potential in noi si m-au sprijinit.

Evenimentul a adunat aproape 40 de oameni din Bucuresti (mai mult de 50 nu aveam voie) si s-a ridicat la nivelul unei conferinte mai mici.

Ideile si mailurile nu se mai terminau, dar experienta a fost mai bogata decat a unui eveniment cu buget mare: am avut mape, surprize, mancare si dulciuri personalizate, cadouri pentru fiecare participant, foarte multe premii, concursuri, costume, muzica, am decorat locatia etc., totul a fost MAGIC.

Iata cum a aratat (fara poze cu oameni straini, ca nu stiu daca vor sa apara):

🙏 Multumesc sponsorilor nostri:

Restul a fost munca organizatorico-strategica pe care am desfasurat-o cu drag si bucurie.