In perioada 9 – 14 martie 2022, la Opera Nationala din Bucuresti, a avut loc expozitia personala de pictura, intitulata „Golden Ratio” – lucrarile pot fi regasite aici, cu tot cu preturi, pentru cei interesati. 

Lucrarile colectiei „Golden Ratio”, concept intalnit in natura, stiinta, design si alte domenii sub numele de „divine proportion” (proportia perfecta), pun in valoare doua teme principale, interconectate si interdependente: feminitatea si armonie relatiei om – natura.

„Golden Ratio” este a doua expozitie personala de pictura, dupa „Intre violet si verde”, expozitia de debut din cadrul Asociatiei Artiștilor Plastici din Bucuresti (AAPB).

Vernisajul expozitiei a avut loc in data de 9 martie, de la ora 16:00 si a fost prezentat de Criticul de arta Roxana Pasculescu, careia ii multumesc din nou pentru ca a acceptat invitatia mea.

Gazda evenimentului a fost Opera Nationala Bucuresti, fata de care voi ramane mereu recunoscatoare pentru sprijinul oferit. Au raspuns pozitiv solicitarii mele si mi-au deschis o usa la care nu indrazneam sa sper.

Va las cu cateva fotografii si va multumesc pentru sustinere si incredere!

Fotografiile frumoase sunt realizate de bunul meu prieten, fotograf Bogdan Țăpurică.